Homenatge anual a Joan N. García-Nieto

La presidenta del CECBLL Genoveva Català i Conxita Sánchez membre de la Junta, van assitir al homentage anual ques es fa a Joan N. García-Nieto. L’homenatge se celebra al parc Rosa Sensat i Vila de Cornellà on hi ha el monòlit en record al capellà  jesuïta, molt vinculat a la comarca del Baix Llobregat amb una intensa activitat política i sindica. L’homentage es va fer el dimarts 23 de juliol coincidint amb el 25è aniversari de la seva mort. A l’acte hi van assistir una àmplia delegació de CCOO i diverses representacions d’associacions per fer la ofrena floral.

Homenatge anual a Joan N. García-Nieto

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar