lluiRL’art “Swing a la Fresca”

Iniciem la nova temporada del lluiRL’art amb una nova proposta a la fresca per moure el cos a ritme de swing. El divendres 13 de setembre l’Associació Swingfeliu va portar el swing a la Plaça Dicià per donar el tret de sortides a les festes del barri de Mas Lluí de Sant Feliu de Llobregat. Diversos veïns i veïnes es van animar a provar aquest estil de ball que sorgeix inicialment als estats del sud dels EUA com a formes improvisades de passos de ball sobre els estils musicals de ragtime, jazz i dixieland.

 

 

 

lluiRL’art “Swing a la Fresca”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar