lluiRL’art “Swing a la Fresca”

Iniciem la nova temporada del lluiRL’art amb una nova proposta a la fresca per moure el cos a ritme de swing. El divendres 13 de setembre l’Associació Swingfeliu va portar el swing a la Plaça Dicià per donar el tret de sortides a les festes del barri de Mas Lluí de Sant Feliu de Llobregat. Diversos veïns i veïnes es van animar a provar aquest estil de ball que sorgeix inicialment als estats del sud dels EUA com a formes improvisades de passos de ball sobre els estils musicals de ragtime, jazz i dixieland.

 

 

 

lluiRL’art “Swing a la Fresca”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

 

US COMUNIQUEM QUE DEGUT A L'ACTIVACIÓ DEL PLA PROCICAT,

EN FASE D'ALERTA PEL CORONAVIRUS, QUEDEN AJORNADES LES ACTIVITATS

DEL CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT FINS A NOU AVÍS