VI Setmana del Patrimoni de Sant Feliu de Llobregat

Des de l’any 2014, l’Ajuntament i les entitats locals de Sant Feliu de Llobregat, organitzen la Setmana del Patrimoni amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa del patrimoni històric de la ciutat. Cada any la setmana està dedicada a un aspecte concret de la història i la cultura locals, però encabint activitats de tota mena per a públics d’edats i interessos diversos. Enguany, la Setmana del Patrimoni està dedicada a la protecció del patrimoni arquitectònic i a l’eina que, en bona part, ha permès conservar-lo, el catàleg del Patrimoni.

©Marc Rius. Fotografies extretes del diari digital Fet a Sant Feliu

VI Setmana del Patrimoni de Sant Feliu de Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar