ACTE POÈTIC AMB JOAN MARGARIT I LUIS GARCÍA MONTERO

Un plaer escoltar i gaudir de la poesia amb dos grans poetes com són Joan Margarit i Luis García Montero. Poetes i amics. Es notava en la bona sintonia que desprenien les paraules d’aquests dos grans de la poesia, en la complicitat que tenien, en la bona energia que van generar entre les més de 70 persones que van assistir a l’acte el divendres 27 de setembre. L’acte estava emmarcat en el dia europeu de les llengües, i res més encertat que convidar-los a ells, amants del mestissatge de les llengües, com així ho van demostrar en el darrer poema que van recitar junts, “Llibertat”. Margarit li diu a García Montero: “Mira Luís, el catalán está en tu lado, y el castellano está en el mío…”

 

 

 

ACTE POÈTIC AMB JOAN MARGARIT I LUIS GARCÍA MONTERO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.