VI SETMANA DEL PATRIMONI DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

Debat sobre el present i el futur del Catàleg de Patrimoni Arquitectònic

Els actes de la VI Setmana del Patrimoni, dedicada al 30è aniversari d’una eina de protecció del patrimoni com és el Catàleg de Patrimoni de la ciutat de Sant Feliu, van portar a la Biblioteca Montserrat Roig un debat sobre el present i el futur d’aquest catàleg amb experts com Raquel Lacuesta, doctora en Història de l’Art,  Acadèmica de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, M.Luz Retuerta, directora de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, Maite Ruf, arquitecta membre de la Comissió de Patrimoni de Sant Feliu de Llobregat, Helena Trías, arquitecta i moderat per Jordi Amigó, historiador.

A mitjans dels anys vuitanta, l’Ajuntament de Sant Feliu va decidir dotar-se d’un instrument legal per conservar el llegat del passat per a les generacions futures. Va ser un gest pioner entre les ciutats i pobles del nostre voltant que va permetre salvar molts elements arquitectònics.

Fotografies de Marc Rius. Extretes del diari digital Fet a Sant Feliu

VI SETMANA DEL PATRIMONI DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

CICLE DE CONFERÈNCIES I MOSAICS D’EXPERIÈNCIES