Sabíeu que… novembre

SLIDER_concurs-07

 Sabíeu que a la comarca del Baix Llobregat  hi ha una Fundació que també fa anys el 23 de novembre? 

El Centre d’estudis Comarcals del Baix Llobregat va néixer un 23 de novembre de 1974 al Museu de l’Enrajolada de Martorell tal com resa a la seva acta fundacional. Però hi ha una fundació a la nostra comarca que fa anys el mateix dia. El Citilab de Cornellà va néixer el 23 de novembre de 2007 i acaben de celebrar el seu 12è aniversari. El Citilab és un laboratori ciutadà per a la innovació social i digital situat a l’antiga fàbrica de Can Suris de Cornellà de Llobregat. L’edifici està inclòs en l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL). Moltes felicitats Citilab!

Sabíeu que… novembre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

 

US COMUNIQUEM QUE DEGUT A L'ACTIVACIÓ DEL PLA PROCICAT,

EN FASE D'ALERTA PEL CORONAVIRUS, QUEDEN AJORNADES LES ACTIVITATS

DEL CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT FINS A NOU AVÍS