lluiRL’art “Música en femení”, projecte musical benèfic a càrrec de l’Adela

I aquest mes de  novembre repetim programa lluiRL’art amb un concert solidari de l’Adela, que ens va presentar el seu projecte musical “Música en femení”. El divendres 22 de novembre l’Adela va cantar per recaptar fons per al projecte FANDEMA de Solidança, un projecte de desenvolupament local, comunitari i sostenible que promou l’apoderament de dones de Gàmbia mitjançant la formació i l’emprenedoria local. Actualment, el projecte està sent emblemàtic i de referència a l’Àfrica de l’Oest per a l’empoderament de la dona a través de l’accès a l’energia renovable, aportant qualitat i innovació mentre es redueix la desigualtat en un món més sostenible. Al recital ens va acompanyar Isabel Gimeno, directora de Solidança que ens va explicar en què consisteix aquest projecte. Al concert hi van assistir una cinquantena de persones i es van recaptar 350€ per al projecte.

 

 

 

lluiRL’art “Música en femení”, projecte musical benèfic a càrrec de l’Adela

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

CICLE DE CONFERÈNCIES I MOSAICS D’EXPERIÈNCIES