Conferència sobre el Canal de la Infanta de Javier Morata

Javier Morata Martin va presentar ahir 28 de novembre a la Biblioteca Marta Mata de Cornellà de Llobregat, una conferència sobre “El Canal de la Infanta 200 anys després”, un repàs de la història d’una de les peces clau del patrimoni de Cornellà i del Baix Llobregat. El Canal de la Infanta és testimoni d’un passat perdut, però avui –tallat i apedaçat– segueix regant l’esquerra de la vall baixa del Llobregat i esdevé, alhora, un gran potencial urbanístic i cultural. La xerrada estava organitzada per l’Avenç de Cornellà i per la Xarxa de Biblioteques de Cornellà.

Conferència sobre el Canal de la Infanta de Javier Morata

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar