Signat el conveni per continuar amb la gestió del Museu de la Colònia Sedó

El mNACTEC i el CECBLL hem signat un conveni per mantenir l’ampliació horària del Museu de la Colònia Sedó durant els propers 5 anys. El Centre d’Estudis continuarem obrint portes del museu tots els dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h. Acosteu-vos-hi, ens farà molta il·lusió ensenyar-vos aquest magnífic museu!

 

Signat el conveni per continuar amb la gestió del Museu de la Colònia Sedó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar