Sabíeu que… gener

SLIDER_concurs-07

 Sabíeu que a la comarca s’ha aprovat el protocol marc de dol en cas de feminicidi?

El  20 de gener es va aprovar de forma unànime al Ple del Consell Comarcal, el Protocol marc de dol en casos de feminicidi a la comarca del Baix Llobregat, amb l’objectiu de posar-lo a l’abast dels municipis  i facilitar a totes les víctimes un procés de reparació i recuperació de les conseqüències traumàtiques del que ha succeït. Durant l’any 2019, van morir 55 dones assassinades a mans de la seva parella o ex-parella a l’Estat espanyol, 9 d’elles a Catalunya, i 3 d’elles al Baix Llobregat. Amb el que portem d’any 2020, 31 dies, ja s’han produït tres feminicidis a la comarca: una dona i la seva filla a Esplugues de Llobregat el dia 6 de gener i una altra dona a Sant Joan Despí el passat 27 de gener. NI UNA MENYS!!!

 

Sabíeu que… gener

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.