Sabíeu que… febrer

SLIDER_concurs-07

 Sabíeu que a la comarca es va comercialitzar una marca pròpia de iogurts de la mà d’una santjoanenca ?

La santjoanenca Maria Camprubí i la seva filla, van posar en marxa un projecte ben peculiar. Van comercialitzar els seus propis iogurts des de 1918 fins l’any 1950, quan la competència de la Danone les va fer abandonar. Van crear una petita indústria familiar que distribuïa directament a les llars  però també tenien clients a Barcelona. El producte anomenat Iogurt Despí es venia envasat en potets individuals en els quals costava que s’elaboraven a Sant Joan Despí.

 

Sabíeu que… febrer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.