lluiRL’art amb Magda Torre, Isabel Castillo i Dani Campos

El primer lluiRL’art d’aquest 2020 l’hem encetat amb el projecte musical de dues dones, Magda Torre i Isabel Castillo, acompanyades pel pianista Dani Campos. I love you…però no gaire és una performance on dues dones conversen i discrepen força sobre l’amor. L’una idealista,  creu fermament amb l’amor; l’altra més escèptica, decepcionada de l’amor…combinen cançons en català i castellà i fan partícips al públic dels seus arguments.

lluiRL’art amb Magda Torre, Isabel Castillo i Dani Campos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar