ÈXIT A LES JORNADES DE PORTES OBERTES DE LA COLÒNIA SEDÓ D’ESPARREGUERA

El cap de setmana del 15 i 16 de febrer el Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera va oferir unes jornades de portes obertes i es van organitzar activitats especials amb motiu de la Festa Major d’Hivern d’Esparreguera. Les jornades de portes obertes van ser tot un èxit, amb una participació molt alta. Un total de 364 persones vingudes d’arreu van visitar la Colònia durant tot el cap de setmana. Les activitats complementàries van consistir en un concert de música de cambra a càrrec de grups d’alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera i una visita guiada al recinte industrial de la Colònia. Gràcies a tothom per la vostra participació!!

 

ÈXIT A LES JORNADES DE PORTES OBERTES DE LA COLÒNIA SEDÓ D’ESPARREGUERA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

CICLE DE CONFERÈNCIES I MOSAICS D’EXPERIÈNCIES