MANIFEST DEL BAIX LLOBREGAT D’HOMENATGE A LES PERSONES DEPORTADES

Avui dia 5 de maig,  és el Dia nacional d’homenatge als deportats i deportades, a les persones assassinades i a totes les víctimes del nazisme. Enguany  es compleix també el 75è aniversari de l’alliberament de tots els camps de concentració i d’extermini nazis. Aquesta jornada coincideix amb la data de l’alliberament del camp de Mauthausen, on hi hagué més persones internades republicanes espanyoles, al voltant de 7.500.

La Xarxa de Memòria Democràtica del Baix Llobregat volem retre el nostre homenatge a través d’aquest comunicat que avui, 5 de maig de 2020, hem fet públic.

Des de la Xarxa volem retre homenatge a totes les víctimes i alhora reafirmar els seus valors com a nostres, tal com ens guien els 69 deportats de la comarca del Baix Llobregat, dels quals 41 foren assassinats.

MANIFEST 5 DE MAIG DE LA XARXA DE MEMÒRIA DEL BAIX LLOBREGAT

 

MANIFEST DEL BAIX LLOBREGAT D’HOMENATGE A LES PERSONES DEPORTADES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.