L’ESCOLA D’ESTIU DEL BAIX LLOBREGAT ARRIBA A PROP DE LES 500 VISUALITZACIONS

La primera edició de l’Escola d’Estiu del Baix Llobregat 2020 quasi  arriba  a les 500 visualitzacions al canal de Youtube del CECBLL. La situació de pandèmia que patim des del mes de març, ha fet que el Centre d’Estudis haguem replantejat i repensat projectes que estaven al nostre pla d’activitats, com ara l’Escola d’Estiu. Amb aquest projecte hem fet una immersió en les noves tecnologies per tal que el coneixement sobre la comarca continués arribant a la ciutadania. En aquesta ocasió hem parlat de l’alimentació i l’agricultura des de diverses vessants, i hem comptat amb la participació de persones de reconeguda solvència en el tema, com ara les historiadores Gemma Tribó i Mercè Renom que van obrir l’Escola d’Estiu amb les seves conferències “El passat i el present de l’agricultura al Baix Llobregat” i “Història del proveïment i l’alimentació del segle XIV al XX” respectivament.

El segon dia vem comptar amb les intervencions de la gerent del Parc Agrari del Baix Llobregat, Gemma Francès, que ens va parlar de “La producció agrícola al Baix Llobregat el segle XXI” i Rafael Bellido, advocat expert en urbanisme, que ens va oferir la conferència “Agricultures del Baix Llobregat: planejament i gestió del territori”

I va clausurar l’Escola d’Estiu Oriol Estela, coordinador general del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, amb la seva ponència “L’alimentació i la resiliència urbana al segle XXI” seguida d’una taula rodona on hi van participar Laia Soldevila, periodista del Crític, Mariano Martínez de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i el mateix Oriol Estela, moderats per la presidenta del CECBLL , Genoveva Català.

Des d’aquestes línies volem agrair a totes les persones que han col·laborat en aquesta primera edició de l’Escola d’Estiu, la seva bona predisposició en embarcar-se en un projecte nou que encetem amb tecnologies que no havíem utilitzat fins ara. Gràcies a totes! Gràcies a tots!

L’ESCOLA D’ESTIU DEL BAIX LLOBREGAT ARRIBA A PROP DE LES 500 VISUALITZACIONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar