Reobrim el Museu de la Colònia Sedó i el Centre Cívic Mas Lluí

Aquest mes de juny hem reobert el Centre Cívic Mas Lluí de Sant Feliu de Llobregat i el Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera.  Degut a la pandèmia mundial del Covid-19,  el CECBLL va haver de tancar els  dos equipaments que gestiona gràcies a convenis signats amb l’Ajuntament de Sant Feliu i  amb la Generalitat de Catalunya, respectivament. La reobertura està essent gradual i, de moment, el Centre Cívic Mas Lluí és obert per a la cessió d’aules d’estudi a la ciutadania, mentre que el Museu ofereix les visites gratuïtes només en la modalitat de visita lliure. En ambdós casos s’han hagut de prendre les  mesures sanitàries i higièniques prescrites i s’han posat les condicions necessàries per facilitar l’acollida  a les persones que visitin aquests equipaments. Desitgem que ben aviat es puguin obrir a ple rendiment.

Reobrim el Museu de la Colònia Sedó i el Centre Cívic Mas Lluí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

CICLE DE CONFERÈNCIES I MOSAICS D’EXPERIÈNCIES