PIMEC i CECBLL treballen per vincular empresa i cultura

El dia 9 de juliol de 2020, es van reunir  representants de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet i del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat per cercar acords i vincular empresa, cultura i patrimoni industrial de la comarca. Per aquest motiu la trobada es va fer en l’immillorable marc de la Colònia Sedó d’Esparreguera. Després d’una visita guiada al Museu de la Colònia Sedó, es van assentar les bases d’una col·laboració  conjunta per crear sinèrgies entre el teixit productiu i el món cultural de la zona, amb l’objectiu d’establir relacions beneficioses per a les pimes i els autònoms del Baix Llobregat així com pel seu sector cultural.

Els assistents a aquesta trobada van ser, per part de PIMEC,  el gerent de l’Àrea Institucional, Àngel Hermosilla, el defensor del soci al territori, Antonio Boza, el vocal i responsable de Llobregat Nord de PIMEC, Carles Ruiz-Feltrer, i el delegat territorial de la patronal al Baix Llobregat – L’Hospitalet, Agustí Miró. Del CECBLL hi van assitir la presidenta, Veva Català, el membre de la Junta, Xavier Mas, la directora Esther Hachuel, i el soci del CECBLL i president de l’Associació per a la Defensa del patrimoni de la Colònia Sedó i el seu entorn, Josep Mª Cobos.

PIMEC i CECBLL treballen per vincular empresa i cultura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.