El CECBLL, entitat agrupada de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat ja és entitat agrupada de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat. L’Ateneu és un espai de trobada, aprenentatge i reflexió col·lectiva, cooperació i transformació social per impulsar l’economia social del Baix Llobregat. Els seus objectius són:

  • Ajudar a visibilitzar el model de l’economia social i solidària.
  • Fomentar la creació de noves empreses de l’economia social a la comarca.
  • Donar suport a les entitats ja existents.
  • Generar riquesa i ocupació de qualitat als 30 municipis del Baix Llobregat.
  • Esdevenir un espai de referència amb el suport de 4 cercles territorial

L’Ateneu té dos tipologies d’entitats que li donen suport: entitats col·laboradores,  no són responsables a l’hora de realitzar activitats però es comprometen a participar (actualment en són més de 50); i entitats agrupades, responsables de l’execució de les activitats de l’Ateneu, (actualment en som 25, 9 ajuntaments, 15 entitats d’economia social i el Consell Comarcal del Baix Llobregat).

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat va néixer l’any 2017, i ofereix diversos serveis, assessoraments i tallers per impulsar projectes, amb la voluntat de ser un espai referent d’innovació i suport a la creació de cooperatives i iniciatives d’economia social al Baix Llobregat.

El CECBLL, entitat agrupada de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.