Heroïnes Quotidianes: entrevista a Genoveva Català

Ràdio Molins de Rei ha encetat aquest setembre un nou programa, Heroïnes Quotidianes, on les protagonistes son les dones de Molins de Rei i de la comarca del Baix Llobregat. El programa vol posar de relleu aquestes dones que tenen coses per explicar i experiències interessants per compartir. Son les heroïnes quotidianes del passat i del present. El 14 de setembre van entrevistar a la nostra presidenta, Genoveva Català, una reconeguda molinenca que ens va explicar moltes curiositats referenciades en la seves pròpies vivències. Us deixem aquí el podcats perquè pugueu escoltar el programa. Moltes felicitats Ràdio Molins! Bon programa!

Heroïnes Quotidianes: entrevista a Genoveva Català

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar