CANCEL·LATS ELS DOS ACTES DEL PROJECTE DEPORTATS DEL BAIX LLOBREGAT

Un equip de treball de la Xarxa de Memòria Democràtica del Baix Llobregat, que impulsa el projecte Deportats del Baix Llobregat, havia programat dues activitats que finalment s’han hagut de cancel·lar per la pandèmia. El dissabte 24 d’octubre hi havia preparat un acte a Olesa de Montserrat per presentar el llistat i les dades de les persones deportades del Baix Llobregat, que ha confeccionat Amical Mauthausen amb la col·laboració de molta gent de la comarca que ha aportat les seves dades a la recerca. Des d’aquestes línies volem donar les gràcies a tothom per les diverses aportacions.
El diumenge 25 d’octubre estava previst fer acte homenatge als deportats del Baix Llobregat, amb els familiars que es van poder localitzar i diverses persones representants de quasi tots els municipis del Baix Llobregat. S’havia d’inaugurar una placa commemorativa i plantar una olivera com a símbol de la pau universal. La olivera es va haver de plantar el dilluns 26 d’octubre en un acte simbòlic on hi van ser presents el conseller comarcal de memòria democràtica, Jordi Carbonell, el president d’Amical Mauthausen, Enric Garriga, la representant de la Junta del CECBLL, M. Jesús Bono i l’únic deportat viu de la comarca, José Quesada amb el seu fill Carlos Quesada. Esperem poder reprogramar aquesta i altres activitats presencials aturades per la pandèmia, de cara a la primavera del 2021.

 

 

CANCEL·LATS ELS DOS ACTES DEL PROJECTE DEPORTATS DEL BAIX LLOBREGAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar