Presentació “Una bala para el recuerdo”

El Club de Lectura  de COCOS i el CECBLL vem presentar el llibre de la Maite Carranza “Una bala per al record” el dia 11 de novembre a la seu de CCOO de Cornellà. L’acte el va presentar Carmen Romero del Club de Lectura COCOS i  Genoveva Català, presidenta del Centre d’Estudis i va comptar amb la participació de l’autora que va dissertar sobre diversos temes relacionats amb l’obra, com l’origen del relat, el perfil del personatge principal o la lectura per part del jovent.  Aquesta novel·la té com a protagonista  un nen de tretze anys i centra la seva acció a la zona muntanyosa situada entre el nord de Palència i Astúries, durant l’any 1938, en plena guerra civil espanyola.  Aquest acte es va poder seguir en directe pel canal de Youtube de CCOO i us deixem aquí l’enllaç perquè gaudiu escoltant l’autora del llibre.

 

Presentació “Una bala para el recuerdo”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.