PREMI JOSEP OLIVA 2020

En record de Marta Mayordomo, tinenta d’alcalde de Desenvolupament Econòmic.

El dia 7 de desembre, s’interrompia la programació festiva del Prat i es declaraven 3 dies de dol. El 7 de desembre ens sobresaltà la notícia de la sobtada mort de Marta Mayordomo, tinenta d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, trigàrem unes hores en fer-nos càrrec de la fatal novetat. La joventut, la fortalesa en l’ànim i la lucidesa en les seves posicions roman en el nostre record. L’any 2020 és un fatídic any de pèrdues, la de Marta Mayordomo  ens deixa com a consol el testimoni d’una dona jove, coherent i dialogant. La personalitat de la Marta perviurà en molts projectes del municipi del Prat  i de manera singular en el Premi Josep Oliva.

El dia 3 de desembre a les 12 en punt, s’iniciava on line la reunió del jurat del Premi Josep Oliva a la cultura i la tradició pageses que impulsa l’Ajuntament del Prat de Llobregat en el marc de la Fira Avícola Raça Prat, fira avícola de referència, no només al Baix Llobregat, sinó arreu de Catalunya.

Amb aquest guardó, l’Ajuntament del Prat de Llobregat reconeix a persones, institucions i entitats que treballen per la difusió cívica i cultural dels valors de la pagesia, com a referents de sostenibilitat territorial i de transformació social i econòmica.

El jurat presidit per  Marta Mayordomo, tinenta d’alcalde de Desenvolupament Econòmic i format amb les següents participants Anna Martin, Regidora adjunta d’Acció Ambiental i Energía; Gemma Francès, Gerenta del Parc Agrari; Mònica Blanco, sotsdirectora de Planificació Acadèmica de l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes (UPC) ; Montserrat Lligades, Unió de Pagesos; Genoveva Català, Presidenta del CECBLL i Esther Pujol, Directora de Serveis de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament que actuà de secretària.

El veredicte del Jurat s’havia de conèixer l’11 de desembre, però la sobtada mort de Marta Mayordomo va fer que l’Ajuntament suspengués els actes previstos. S’està valorant la possibilitat de traspassar l’acte a una nova data.

Genoveva Català
Membre del jurat del Premi Josep Oliva 2020

PREMI JOSEP OLIVA 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar