EDICIONS DE LA CCEPC EN OBERT

La Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana ofereix en format pdf i amb lliure descàrrega totes les seves publicacions al repositori Calaix del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.  És un dipòsit digital dissenyat per emmagatzemar, preservar i facilitar l’accés a materials digitals (documents a text complet, imatges, plànols, …)  i està obert a la incorporació d’altres col·leccions digitals d’interès de l’administració de la Generalitat o d’altres institucions (revistes, monografies, fotografies, etc).

A començament de desembre van quedar disponibles totes les actes dels congressos de la Coordinadora de Centre d’Estudis de Parla Catalana fins al Xè congrés de Manresa sobre Recursos i territori: perspectiva històrica i nous equilibris. Els primers congressos, fins i tot el primer de 1994 recollit en quatre volums, es poden trobar en format pdf al repositori Calaix. També s’hi troben els catàlegs de les exposicions realitzades, el Llibre Blanc del centres d’estudis de Catalunya i altres publicacions. Ho trobareu tot plegat en aquest enllaç: http://calaix.gencat.cat/handle/10687/24506

EDICIONS DE LA CCEPC EN OBERT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar