PRIMERA TROBADA DE L’EQUIP DE RECERCA DE L’EXILI I LA DEPORTACIÓ

La 11a recerca col·lectiva del CECBLL sobre l’Exili i la Deportació a la comarca del Baix Llobregat va arrencar el 18 de gener amb una sessió virtual de tot l’equip de recerca que, sota la direcció de Maribel Ollé, estudiaran l’abast de l’exili i de la deportació a diferents municipis de la comarca. L’arrencada no podria haver estat millor, ja que l’equip de recerca està format per un total de 36 recercaires de 16  municipis de la comarca: Cervelló, Cornellà de Llobregat, Esparreguera, Esplugues de Llobregat, Gavà, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Vallirana i Viladecans. L’equip de treball encara és obert a noves incorporacions. De moment, s’estan creant eines de treball, s’han definit propostes de guions a treballar, s’han fet encàrrecs concrets i s’han perfilat unes primeres orientacions de la recerca.

 

Augurem un molt bon camí a la 11a recerca col·lectiva del CECBLL!

Amb el suport de:

PRIMERA TROBADA DE L’EQUIP DE RECERCA DE L’EXILI I LA DEPORTACIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.