ESPLUGUES ACULL LA PRESENTACIÓ DE MATERIALS 23

Dimecres 3 de març a les 19h, Esplugues de Llobregat acollirà la presentació de la vint-i-tresena edició de la revista anual del CECBLL, Materials del Baix Llobregat.

IMPRESCINDIBLE INSCRIPCIÓ PER REBRE L’ENLLAÇ AL ZOOM DE L’ACTE

Materials del Baix Llobregat és la revista científica del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. Va néixer l’any 1994 amb l’objectiu de difondre coneixement relacionat amb la comarca del Baix Llobregat. La revista, estructurada en tres part, consta d’una monografia temàtica, amb articles inèdits sobre el tema escollit; un apartat d’articles de recerca que no tenen cabuda al monogràfic però que, pel seu interès científic, són susceptibles de ser publicats a Materials; i una tria de ressenyes de novetats bibliogràfiques que tractin qualsevol aspecte del Baix Llobregat.

 

ESPLUGUES ACULL LA PRESENTACIÓ DE MATERIALS 23

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

FES AQUÍ LA TEVA INSRIPCIÓ