LES VEUS DEL DOCUMENTAL ‘Transició energètica, emergència climàtica i economia circular’

El documental Transició energètica, emergència climàtica i economia circular produït pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i realitzat per How Audiovisual & Multimedia, es va presentar al Cinebaix de Sant Feliu de Llobregat el 14 de gener de 2021. En aquest documental vem recollir les veus de sis persones expertes en les tres temàtiques triades.

Us oferim els darrers vídeos sencers d’aquestes sis persones que ens van cedir la seva expertesa per dur a terme la 6a Jornada de Paisatges contemporanis del Baix Llobregat, per primera vegada, en format documental divulgatiu.

En aquest últim butlletí, recollim les veus dels experts que ens van parlar d’economia circular: Pilar Chiva, directora de l’Àrea d’Economia Circular de la Generalitat i Raimon Roda, enginyer agrònom, cap de Servei d’Infraestructura Verda de l’AMB

LES VEUS DEL DOCUMENTAL ‘Transició energètica, emergència climàtica i economia circular’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.