CICLE DE DEBATS TRANSICIÓ ENERGÈTICA I TERRITORI – SESSIÓ RIBERA D’EBRE

CICLE DE DEBATS TRANSICIO ENERGÈTICA i TERRITORI

La crisi del sistema energètic actual no renovable i els seus efectes sobre els recursos, el canvi climàtic i el medi ambient fan necessari un nou model energètic per al desenvolupament sostenible de la nostra societat, en el qual el territori serà clau.
El propòsit del present Cicle de Debats és posar en comú el coneixement sobre aquesta problemàtica i avançar en la reflexió sobre les accions a emprendre en el territori per a la transició a les fonts d’energia renovable.
El Col·lectiu per a un Nou Model Energètic i Social Sostenible (CMES) es proposa començar aquesta reflexió conjunta amb el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) l’Àmbit de Recerques del Berguedà (ÀRB) i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL).

CONEGUEU LA RESTA DE PROGRAMACIÓ D’AQUEST CICLE DE DEBAT 

CICLE DE DEBATS TRANSICIÓ ENERGÈTICA I TERRITORI – SESSIÓ RIBERA D’EBRE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.