FESTA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT

El pati de la Finca de Ca n’Estella a Sant Esteve Sesrovires no podia ser millor escenari per acollir la presentació d’un gran llibre, Paisatges contemporanis del Baix Llobregat. Innovació i creativitat per a un territori en transició. L’any 2016 el Centre d’Estudis vam impulsar el congrés El Baix Llobregat a debat, els resultats del qual van quedar recollits en un llibre descarregable a la botiga online del CECBLL. En el marc d’aquest congrés es va fer el whorhshop internacional de Paisatges Contemporanis del Baix Llobregat vinculat al màster en Gestió i intervenció en el paisatge i el patrimoni de la UAB. I precisament són els resultat d’aquest whorkshop el que recull aquest llibre.

L’acte va comptar amb 4 dels autors de la publicació: Francesc Muñoz, coordinador de l’obra, Charlotte Piochon, Xavier Florensa, tutors del whorhshop i Christopher Willan, fotògraf. També vam poder comptar amb les intervencions d’Anna Vidal Rabetllat, directora de la Finca de Ca n’Estella; Genoveva Català, presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat; Eva Maria Martínez, presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat i Enric Carbonell, alcalde de Sant Esteve Sesrovires. 

En el llibre s’estudien cinc paisatges representatius de la comarca del Baix Llobregat: el Parc Agrari; la traça del riu Llobregat; les urbanitzacions disperses de l’Ordal; àrees  d’activitats econòmica, industrial o logística com el complex de la SEAT;  i la C31 com a futur corredor patrimonial. Totes les propostes que van recollir els alumnes del workshop internacional, han quedat recollides en aquest llibre conjuntament amb un gran treball fotogràfic de Karme Casulà i Christopher Willan.

El llibre el podeu adquirir clicant aquí

 

This slideshow requires JavaScript.

FESTA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.