IMPACTE AMBIENTAL DEL MALBARATAMENT I ELS RESIDUS ALIMENTARIS

El Dr. Chema Gil, catedràtic d’Economia Agrària a la UPC i Director del Departament d’Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia de la UPC, va cloure el cicle Carta Alimentària de la Regió Metropolitana de Barcelona, amb la ponència que ens va oferir el 31 de maig Impacte ambiental del malbaratament i els residus alimentaris.  Ens va parlar d’alguns conceptes del malbaratament com ara les perjudicials campanyes dels 3×2 als nostres supermercats, que llencem 76.5 kg d’aliments per llar cada any o que amb un 25% el menjar que es llença es podria solucionar el problema de la malnutrició. Us deixem amb el vídeo de la conferència:

 

 

This slideshow requires JavaScript.

LLISTA DE REPRODUCCIÓ DEL CICLE CARTA ALIMENTÀRIA DE LA REGIÓ METROPOLITANA DE BARCELONA 2021

 

IMPACTE AMBIENTAL DEL MALBARATAMENT I ELS RESIDUS ALIMENTARIS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar