CICLE DE DEBATS TRANSICIÓ ENERGÈTICA I TERRITORI – SESSIÓ BAIX LLOBREGAT

Amb la sessió del Baix Llobregat vam acabar  aquest cicle de debats sobre Transició energètica i territori que hem organitzat amb el Col·lectiu per a un Nou Model Energètic i Social Sostenible (CMES), el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), l’Àmbit de Recerques del Berguedà (ÀRB) i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL)

En aquesta darrera ocasió va obrir la sessió la presidenta del CECBLL Genoveva Català, amb les salutacions de Carles Riba, president del CMES, Ramon Torra, gerent de l’AMB i Jordi Carbonell, conseller comarcal de Medi Ambient. Tot seguit, Anna Hernández de l’AMB ens va fer un estat de la qüestió del territori del Baix Llobregat que va precedir la taula rodona final moderada per Anna Martín, tinenta d’alcalde de l’ajuntament del Prat de Llobregat. A la taula hi van participar Pep Salas, doctor enginyer per la UPC, Joan Herrera, advocat i director d’Acció Ambiental de l’ajuntament del Prat de Llobregat, Jordi Mazón, doctor en física i tinent d’alcalde de l’ajuntament de Viladecans i Joan Soler, president de PIMEC Baix Llobregat. La sessió va acabar emplaçant als oients a la sessió de conclusions que es farà el mes de setembre.

 

 

CICLE DE DEBATS TRANSICIÓ ENERGÈTICA I TERRITORI – SESSIÓ BAIX LLOBREGAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.