ESCOLA D’ESTIU DEL BAIX LLOBREGAT – SESSIÓ COLLBATÓ

Collbató va acollir la segona sessió de l’Escola d’Estiu del Baix Llobregat el primer de juliol de 2021. En aquesta ocasió ens van donar la benvinguda l’alcalde de Collbató, Miquel Solà, i la regidora de Turisme, Lourdes Vilalta. La presidenta del CECBLL, Genoveva Català, també va formar part d’aquesta salutació inicial.

La sessió es va engegar amb la ponència  De l’estiueig al turisme de KMZERO al Baix Llobregat del Dr. Joaquim M. Puigvert, Doctor en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i professor d’història contemporània de la Universitat de Girona. Tot seguit va començar una interessant taula de debat moderada Carla Izcara investigadora de Alba Sud; hi van participar agents turístics de la comarca com ara Laura García, coordinadora del Consorci de Turisme del Baix Llobregat; M.José Albaladejo, gerent del Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat; Mariano Martínez, cap de comunicació de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat; Mireia Forasté, conservadora de difusió del Parc Arqueològic Mines de Gavà; i novament l’alcalde de Collbató va intervenir per representar les Les coves del Salnitre de Collbató. Primer cada ponent va exposar breument el  patrimoni turístic que representaven i tot seguit va començar el debat. Tot plegat, ho podreu veure en el següent vídeo:

 

ESCOLA D’ESTIU DEL BAIX LLOBREGAT – SESSIÓ COLLBATÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar