El CECBLL assisteix al debat tècnic sobre l’ampliació de l’aeroport

Genoveva Català i Conxita Sánchez, presidenta i expresidenta del CECBLL, assistiren el dia 22 de juliol al debat tècnic “L’ampliació de l’Aeroport del Prat” organitzat per l’ACTU (Agrupació Catalana de Tècnics Urbanistes) a l’Aula Magna de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, que també es va poder seguir en línia. En el debat hi van participat Sergi Alegre, Joan Ràfols, Francesc Robusté i Joan Rojas, moderat per Jordi Julià. El CECBLL, com ja anunciàvem a l’editorial del mes de juny, apostem per un debat multidisciplinar des del coneixement científico-tècnic, sectorial (econòmico-social) i polític. Per això hem cregut oportú anar recopilant tot allò que es publiqui, des del vessant del coneixement, respecte al projecte d’AENA sobre la possible ampliació de l’aeroport  del Prat. Estem recollint documentació generada per entitats i institucions, opinions de persones expertes des de diversos mitjans de comunicació, així com debats, rodes de premsa, entrevistes…etc. Tot plegat, ho podeu trobar al nou espai web REPOSITORI. L’ampliació de l’aeroport. 

El CECBLL assisteix al debat tècnic sobre l’ampliació de l’aeroport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar