7a JORNADA DE PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT

Enguany, la 7a Jornada de  Paisatges Contemporanis del Baix Llobregat ha tornat a ser presencial. Per fi ens hem retrobat a la seu del Centre d’Estudis per dur a terme aquesta jornada que, després de 6 edicions, ha tornat a ser un èxit. En aquesta ocasió vam escollir el tema de la preservació dels espais rurals de la nostra comarca i, de la mà de diverses persones expertes, vam  veure els reptes que aquests entorns tenen per encarar el futur així com les amenaces que els afecten per sobreviure. Aquesta jornada la podreu trobar en breu al nostre canal de Youtube.

El matí de dissabte 18 de setembre vam començar amb una taula que tractava les eines per a la preservació dels espais rurals de la mà d’Oriol Anson, secretari d’Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Raimon Roda, cap de Servei d’Infraestructura Verda de l’AMB, Gemma Francès Tudel, gerent del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, Sílvia Ruíz Boqué, de la plataforma SOS Baix Llobregat, Montserrat Lligadas, tècnica d’Unió de Pagesos i moderada per Jordi Carbonell, conseller comarcal de Cultura, Memòria i Medi Ambient.

A la segona taula les persones convidades ens mostraren la seva experiència en la gestió de diversos espais rurals. Hi van participar Enric de Roa, tècnic del Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, Pere Navarro, tècnic del Banc de Terres del Parc Rural del Montserrat, Sònia Cano, tècnica de medi Ambient de l’Ajuntament de Pallejà, Alfred March, membre de la cooperativa La Rural de Collserola i Oriol Aguayo i Toni Ejarque, membres de la cooperativa La Tartana de Can Bofill. Aquesta taula la va moderar Rafael Bellido, membre de la Junta del CECBLL.

En el marc d’aquesta 7a Jornada de Paisatges Contemporanis, el Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta ens ofereix una visita guiada gratuïta als espais naturals del Delta, el dissabte 9 d’octubre.

 

 

7a JORNADA DE PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar