XERRADA-COL·LOQUI: DESCOBRIR EL CANAL DE LA INFANTA 200 ANYS DESPRÉS

El 29 de setembre es va celebrar  la xerrada – col·loqui DESCOBRIR EL CANAL DE LA INFANTA, 200 ANYS DESPRÉS, a càrrec de Javier Morata, coordinador de la publicació Descobrir el Canal de la Infanta. Set itineraris per la seva xarxa. L’acte es va dur a terme a la seu del Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí amb una assistència d’unes 70 persones i emmarcat en els actes de celebració del centenari d’aquesta entitat. Hi van intervenir Anton Rovira i Joan Bonich, membres del Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí i el soci i col·laborador del CECBLL, Javier Morata, que va fer la xerrada. En acabar es va oferir un refrigeri al bar del Foment a les persones assistents.

 

XERRADA-COL·LOQUI: DESCOBRIR EL CANAL DE LA INFANTA 200 ANYS DESPRÉS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.