Taula rodona a Esparreguera per la recerca col·lectiva sobre el Cooperativisme

Els orígens de l’Escola Cooperativa El Puig d’Esparreguera,  que recentment ha celebrat el seu 50è aniversari, és un dels estudis que formaran part de la 12a recerca col·lectiva del CECBLL sobre el cooperativisme al Baix Llobregat. Les autores de la recerca, Dolors Feixas, mestra de l’Escola Cooperativa El Puig  i Joana Llordella, historiadora i sòcia del CECBLL van preparar, la tarda del 29 de setembre, la Taula rodona  “1968-1978. Els inicis de l’Escola Cooperativa el Puig” amb algunes de les persones que els anys 70 idearen i pensaren una escola diferent, on la creativitat dels infants era el centre de l’educació i l’aprenentatge. A la taula hi havia pares, mares, el professor que va formar el primer equip docent i el primer president de la cooperativa, que es van retrobar en una estona de conversa sobre els orígens de l’escola. Entre el públic assistent, amb una cinquantena de persones, hi havia altres protagonistes de la història de la cooperativa que, al finals de l’acte, també van aportar les seves experiències.

Taula rodona a Esparreguera per la recerca col·lectiva sobre el Cooperativisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.