VII SETMANA DEL PATRIMONI DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

La Setmana del Patrimoni de Sant Feliu de Llobregat arriba a la setena edició. Després que l’any passat s’hagués de suspendre per motiu de la pandèmia, aquest any s’han programat les activitats del 19 al 27 d’octubre on parlem del paper de la dona en el patrimoni de la ciutat, sota el títol “El fil violeta: per una història inclusiva”

Com cada any, el Centre d’Estudis participem en aquestes jornades de la mà de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, amb qui hem organitzat dues activitats:

El dia 22 d’octubre la historiadora Dolors Marín ens va oferir una interessant conferència sobre l’origen del feminisme a Catalunya on vam aprendre que les primeres feministes a Catalunya eren lliurepensadores, espiritistes, maçones i republicanes.

I el dilluns 25 d’octubre, Maria Lledó, cap del Servei de Biblioteques, directora del Museu de Sant Boi i presidenta de la Rutlla, Centres d’Estudis Santboians, ens va oferir la conferència  “El repte del patrimoni dins les xarxes socials. I les dones què?” a la Biblioteca Montserrat Roig.

 

 

 

 

 

VII SETMANA DEL PATRIMONI DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar