PRESENTACIÓ LLIBRE VIDRE TRENCAT D’IGNASI DOÑATE

El divendres 5 de novembre a la Biblioteca de Cervelló, es va presentar el llibre Vidre trencat. Cent anys de forns de vidre a Cornellà de Llobregat d’Ignasi Doñate organitzat conjuntament entre el CECBLL i el Grup de Recerca de Cervelló. Unes 25 persones van poder escoltar a l’autor com feia la crònica de 100 anys de la indústria del vidre a Cornellà, on molts vidriers de Cervelló hi van treballar. Aquest llibre, tal i com diuen des de l’Avenç de Cornellà, entitat a la que pertany l’autor, “també és un reconeixement i homenatge a tants vidriers que han mantingut encesos, durant anys i anys, els forns de Cornellà”. En finalitzar l’acte, Ignasi Doñate va signar el seu llibre a tothom qui ho va desitjar.

 

PRESENTACIÓ LLIBRE VIDRE TRENCAT D’IGNASI DOÑATE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.