El CECBLL assiteix a l’acte d’inauguració de la remodelació de la seu de CCOO

CCOO ha fet una reforma integral de la seva seu inaugurada l’any 1968. El 17 de setembre del 1979 l’edifici va ser ocupat per treballadors i treballadores que reivindicaven democràcia, drets laborals i sindicals, i des de aleshores ha esdevingut la seu estable de CCOO al Baix Llobregat.

El projecte de remodelació s’ha concretat en una renovació integral de la façana exterior, accessos, adequació i modernització de zones comunes, i una renovació de la planta baixa. Ha estat desenvolupat per Ecoarquitectura, un equip jove que ha incorporat criteris de sostenibilitat, eficiència energètica, disseny, funcionalitat, salut laboral i disseny actual.

El 14 de desembre, representants del CECBLL van assistir  a l’acte d’inauguració de la remodelació de la seu, on hi van intervenir l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón;  la presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eva Martínez; el secretari general de CCOO BLLAPAG, Josep Maria Romero, i del secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco. També cal destacar la participació del periodista Jordi Évole, moderant un debat sobre el futur del treball, i l’actuació musical del jove músic Albert Queiruga.

Fotografies de CCOO

El CECBLL assiteix a l’acte d’inauguració de la remodelació de la seu de CCOO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.