Conclusions del projecte TEiT

Us presentem les conclusions del projecte Transició Energètica i Territori (TEiT), fruit dels debats que vam organitzar entre els mesos d’abril i setembre d’aquest any i en el que han participat un important nombre de persones molt autoritzades.

El projecte Transició energètica i territori, ha estat liderat pel Col·lectiu per a un Nou Model Energètic i Social Sostenible (CMES), amb la reflexió conjunta de tres centres d’estudis de Catalunya – el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), l’Àmbit de Recerques del Berguedà (ÀRB) i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL).

CONCLUSIONS DEL PROJECTE TRANSICIÓ ENERGÈTICA I TERRITORI

Conclusions del projecte TEiT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

CICLE DE CONFERÈNCIES I MOSAICS D’EXPERIÈNCIES