Castelldefels participa a l’encesa de torres a la Mediterrània pels drets humans

Castelldefels va ser una de les 9 poblacions de Catalunya, Aragó i València que es va sumar al projecte l’Encesa de torres, talaies i talaiots de la mediterrània pels drets humans  i en què participen diferents països de l’arc mediterrani organitzat per l’Institut Ramon Muntaner.

Enguany, a la iniciativa organitzada pel Consell Insular de Mallorca, s’hi han sumat les poblacions catalanes de Santa Susanna, Vilassar de Mar, Castelldefels, Alcanar, Amposta, La Ràpita, Orrit, a la ribagorça aragonesa Areny de Noguera i al País Valencià, el municipi de Teulada a la Marina Alta.

El dissabte 15 de gener, des de la Masia de Can Roca de Baix de Castelldefels, es va dur a terme l’acte de forma simultània a totes les poblacions participants, i es va recrear la comunicació visual que hi havia segles enrera entre les torres de guaita. Un altre dels objectius de l’acció era sensibilitzar la població sobre la situació que es viu a la Mediterrània, on moltes persones hi perden la vida a la recerca d’una vida digna.

El CECBLL va coorganitzar aquest acte on hi van participar representants del consistori, així com entitats i associacions de caràcter social i cultural de Castelldefels.

En totes les poblacions es va llegir el manifest que enguany ha escrit la cantant Maria del Mar Bonet.

 

Castelldefels participa a l’encesa de torres a la Mediterrània pels drets humans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.