El CECBLL gestiona les visites a la Penya del Moro de Sant Just Desvern

L’Ajuntament de Sant Just Desvern ha confiat al Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat la gestió del servei d’acollida i monitoratge que fa un cop al mes a la Penya del Moro. Es tracta d’un petit turó de 276 metres d’alçada situat dins el terme municipal, al Parc de Collserola en un punt limítrof amb Sant Feliu de Llobregat. Dalt del turó trobem un poblat ibèric i les restes d’una torre medieval.

L’Ajuntament de Sant Just Desvern, conscient de l’alt valor patrimonial i paisatgístic de l’indret i la seva capacitat per explicar l’evolució del paisatge i la flora i la fauna de la zona, va impulsar fa uns anys aquest servei d’acollida dels visitants, que té lloc un cop al mes a través de la presència d’una especialista en turisme i patrimoni que adapta les seves explicacions a l’interès dels visitants, que és divers.

Collserola en general i en concret l’espai de la Penya del Moro reben una afluència considerable de visitants, tant excursionistes a peu o en bicicleta que passen pel lloc com persones que pugen interessades en veure l’indret. Aquests aspectes van portar l’Ajuntament a implantar aquest servei que ara gestiona el Centre d’Estudis Comarcals. Ens motiva el patrimoni!

El CECBLL gestiona les visites a la Penya del Moro de Sant Just Desvern

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.