Àngel Merino a ETV Televisió

En la darrera col·laboració del CECBLL al programa Línia de servei d’ETV televisió del passat dia 18 de febrer, la nostra directora Esther Hachuel va entrevistar a l’Àngel Merino, filòleg, expert en participació ciutadana, en associacionisme i en democràcia local sobre els quals ha escrit diversos llibres. Actualemnt és coordinador de l’USLA, Universitat Social Lliure i Autogestionada, secció de l’Ateneu Santfeliuenc. Ha tingut diversos càrrec polítics, des de regidor de cultura fins alcalde de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat i diputat d’educació a la Diputació de Barcelona.

En va parlar del seu nou llibre  editat amb Edicions del Llobregat, el segell editorial del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Democràcia i construcció de la cultura popular festiva a Sant Feliu de Llobregat, que podeu adquirir aquí

 

 

 

Àngel Merino a ETV Televisió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.