El CECBLL rep el distintiu com a Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat

El 3 de febrer va tenir  lloc l’Acte de lliurament dels distintius a les 36 noves empreses certificades com a Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat, a l’alberg Centre Esplai del Prat de Llobregat. Una d’aquestes entitats ha estat el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat que, amb la seu al Centre Cívic Mas Lluí de Sant Feliu de Llobregat, ens hem convertit en un dels 90 punts de la comarca on es pot trobar informació sobre espais turístics del Baix Llobregat. La directora de l’entitat, Esther Hachuel, va recollir el guardó.

L’acte va comptar amb la presència de la Sra. Marina Garcia, Regidora de Comerç i Turisme del Prat de Llobregat, la Sra. Abigail Garrido, Diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, i la Sra. Eva Ma. Martínez, Presidenta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Aquestes 36 empreses s’han afegit a les ja distingides en edicions anteriors, arribant a un total de 90 empreses i entitats del Baix Llobregat acreditades com a Punt d’informació turística, les quals participen en aquest programa que el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va posar en marxa l’any 2016 en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, i que té com objectiu ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espais, empreses i entitats de la comarca.

Aquests són els 90 Punts d’Informació Turística del Baix Llobregat:
https://www.turismebaixllobregat.com/ca/punts-dinformacio-turistica

El CECBLL rep el distintiu com a Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.