TAULA RODONA RÀDIO LOCAL I DEMOCRÀCIA: passat, present i futur

En el marc de l’any Victòria Pujolar Amat impulsat per l’Institut de les Dones, i aprofitant que durant el mes de febrer se celebra el dia mundial de la ràdio, el CECBLL va organitzar una taula rodona sobre la ràdio local i els orígens de la democràcia. A la taula hi va participar Elvira Altés Rufias, comissària de l’Any Víctòria Pujolar amb la que vam poder gaudir d’una visita guiada a l’exposició Qui és Victòria Pujolar Amat? que ha estat al Centre Cívic Mas Lluí durant el mes de febrer. També hi van participar els periodistes Joan Carles Valero Hermosilla, director de BCN Factory, Òscar Ramos París, cap de redacció d’El Triangle i exdirector dels serveis informatius de COM Ràdio, Jordi Fortuny i Batalla, coordinador de Desenvolupament Estratègic de de la CCMA, Sylvia Montilla Castillo, cap de la Unitat de Recerca, Estudis i Publicacions del Consell de l’Audiovisual de Catalunya i conduida per Carme Figueras i Siñol, membre de Junta del CECBLL i consellera del Consell de l’Audiovisual de Catalunya.

Us deixem amb el vídeo d’aquesta interessant sessió:

TAULA RODONA RÀDIO LOCAL I DEMOCRÀCIA: passat, present i futur

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.