ESPECTACLE FÀBRICA DE POETES AL MUSEU DE LA COLÒNIA SEDÓ

El passat dissabte 19 de març el Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera va sumar-se a la commemoració del Dia Mundial de la Poesia amb l’espectacle “Fàbrica de poetes”, un títol que evocava tant l’efemèride com l’espai fabril en el qual se celebrava.

L’espectacle va estar format per dues actuacions. D’una banda el duo integrat per Esteve Bosch i Tomàs Pinel va oferir un recital ple de passió, amb cançons de caràcter social, reivindicatiu, d’amor i desamor i de conflicte intern. Cançons que els més grans podien taral·larejar, per formar part de la banda sonora de moltes vides i de moltes lluites. De l’altre, el grup de joves “Poesia i Munició” va oferir un recital ple de textures dins d’un entramat sonor trencador i agosarat.

Una barreja generacional impecable. Ambdues propostes van aconseguir emocionar un públic entregat i nombrós, de més de 80 persones.

L’activitat va ser organitzada pel mNACTEC, per l’Associació per a la defensa de la Colònia Sedó i el seu entorn i pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

 

ESPECTACLE FÀBRICA DE POETES AL MUSEU DE LA COLÒNIA SEDÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.