REPTES I OPORTUNITAT A LA COLÒNIA SEDÓ

El passat dia 7 d’abril, per iniciativa de PIMEC, va tenir lloc al Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera una sessió de treball sota el títol “Reptes i oportunitats de la Colònia Sedó”. Va ser una sessió a porta tancada que reunia representants de l’Ajuntament d’Esparreguera, de PIMEC Baix Llobregat i L’Hospitalet, de l’Associació per a la defensa de la Colònia Sedó i el seu entorn i del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. També va ser convidat el director del mNACTEC, que per raó d’agenda va haver de declinar la invitació.

Després de la benvinguda de l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, es va fer una visita guiada a les instal·lacions de la Colònia.

Tot seguit es va iniciar la sessió de treball amb la presentació del projecte per declarar la colònia Bé Cultural d’Interès Local per part de Rogeli Salvador, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Esparreguera. Després hi va haver una taula de debat moderada pel sr. Àngel Hermosilla, director de l’Àrea d’Economia i Empresa de PIMEC, on hi van participar Àngel Díaz, membre de la sectorial de PIMEC Turisme i Colònia Güell, Iago Pineda i Andrea las Hayas, arquitectes guanyadors del projecte Europan16-Ciutats Vives, i Esther Hachuel, directora del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat que va intervenir amb l’objectiu de contribuir a la reflexió sobre els ingredients a tenir presents en la conservació i posada en valor del patrimoni de la Colònia Sedó. Podeu descarregar-vos aquí la seva intervenció.

REPTES I OPORTUNITAT A LA COLÒNIA SEDÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar