Josep Campmany premi Recercat 2022

El dissabte 7 de maig de 2022 a l’Ateneu Igualadí s’han lliurat els #PremisRecercat2022, un reconeixement de l’Institut Ramon Muntaner a persones i entitats del món dels centres d’estudis i els ateneus. Un dels guardonats ha estat en Josep Campmany i Guillot, membre de la nostra Junta directiva des de l’any 2005.

MOLTES FELICITATS JOSEP!!

Els guardonats d’aquest any han estat: la Societat Andorraba de Ciències en categoria d’entitat, i Josep Capmany i Pere Pasqual en la categoria de persones com a guardonats “ex-aquo”.

En Josep és doctor amb menció europea en Física Aplicada i cap de la secció de dispositius d’inserció de la divisió d’acceleradors del sincrotró ALBA de Cerdanyola del Vallés. Entre els anys 1994 i 2003 va integrar l’equip que va preparar la proposta detallada per a la nova font de llum del sincrotró que es construiria a Cerdanyola. El 2004 va ser nomenat cap de secció i va dirigir el disseny conceptual, l’adquisició, les proves magnètiques, la instal·lació i el manteniment de tots els dispositius d’inserció existents al sincrotró.

Josep Campmany premi Recercat 2022

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.