ASSEMBLEA 2022 I PRESENTACIÓ DEL NOU LLIBRE DE CARLES RIBA

Com cada any, el Centre d’Estudis celebrem la nostra assemblea anual, aquesta vegada amb renovació de Junta directiva. La tarda del dijous 26 de maig, amb un assitència de prop d’una quarentena de socis i sòcis de la nostra entitat, vam aprovar la memòria d’activitats de l’any passat i els comptes anuals, i també es va aprovar el projecte d’activitats i el pressupost d’aquest 2022. Com marquen els nostres estatuts, cada tres anys s’ha de renovar la Junta directiva i, de nou, la candidtaura presentada per Genoveva Català ha estat l’escollida per assumir els tres propers anys del CECBLL. En el seu projecte per al període 2022-2025, destaca que en el bell mig del mandat celebrarem els 50 anys d’existència de l’associació i que  el seu propòsit és centrar la commemoració en el lema “1974-2024 el Baix Llobregat a cavall de dos segles”. A la candidatura presentada per Català, l’acompanyen les següents persones que formen part de l’actual Junta directiva de l’entitat:

 1. Genoveva Català, presidenta
 2. Jordi Sicart, vicepresident
 3. Gemma Tribó, secretària
 4. David Massana, tresorer
 5. Anna Antó, vocal
 6. Rafa Bellido, vocal
 7. Edgar Berengena, vocal
 8. M.Jesús Bono, vocal
 9. Jaume Bosch, vocal
 10. Carme Figueras, vocal
 11. Sílvia Guillen, vocal
 12. Pere Àngel Montserrat, vocal
 13. Francesc Ollé, vocal
 14. Isabel Ortuño, vocal
 15. Ferran Puig, vocal
 16. Carles Riba, vocal
 17. Conxita Sánchez, vocal
 18. Mercè Sellés, vocal

Durant el desenvoluoament de la sessió, també es va fer un especial agraïment a les tres persones que van deixar la Junta en aquesta assemblea, després d’anys de col·laboració intensa i de valuoses aportacions a l’associació: Xavier Mas, Àngels Massip d’Esparreguera i Josep Campmany de Gavà.

Com és habitual, vam acabar l’assemblea amb una activitat més lúdica i, en aquesta ocasió,  en Carles Riba Romeva ens va presetar el seu darrer llibre Itinerari energètic integral. Obtenció d’energia útil en un sistema renovable, que podeu adquirir en aquest enllaç

ASSEMBLEA 2022 I PRESENTACIÓ DEL NOU LLIBRE DE CARLES RIBA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.