LA TRANSICIÓ ECOLÒGICA i mosaic d’experiències ecològiques

Antonio Cerrillo, periodista de la Vanguardia especialitzat en medi ambient, va fer la darrera conferència del Cicle de conferències i experiències ecològiques d’acord amb les bases dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat. El 14 de juny érem a  la Casa de Cultura de Collbató escoltant la magnífica conferència i les quatre experiències ecològiques de la comarca que es van presentar després de la xerrada: Carles Riba, president del CMES Col·lectiu per un nou model energètic i social, ens va parlar de les comunitats energètiques; Silvia Ruiz, ens va parlar de la Taula Ciutadana pel Clima Begues; Carlos Delgado, ens va explicar el negoci  d’extracció de resina que van muntar amb la seva dona, Forest Baix de Vallirana; i Jordi Fortuny, ens va parlar de les reivindicacions de la plataforma d’entitats i col·lectius SOS Llobregat i L’Hospitalet.

Aquesta sessió la va moderar Rafael Bellido, membre de la Junta del CECBLL. La van obrir l’alcalde de Collbató, Miquel Solà, i la presidenta del CECBLL, Genoveva Català, i va fer la cloenda la regidora de cultura de Collbató, Mar Andreu Rojas.

 

 

LA TRANSICIÓ ECOLÒGICA i mosaic d’experiències ecològiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar