METRÒPOLI, GLOBALITZACIÓ I SOSTENIBILITAT ECONÒMICA

La segona de les activitats del Cicle de conferències i mosaics d’experiències d’acord amb les bases del Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat d’experiències econòmiques, la vam dur a terme el 31 de maig al teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca. Després de la benvinguda de l’alcaldessa Ana Maria Alba i de la presidenta del CECBLL, Genoveva Català, la moderadora de la sessió, Carme Figueras, membre de la Junta del CECBLL, va presen una interessant conferència de l’economista i consultor en polítiques públiques Eduard Jiménez Hernández, Metrópolis, globalització  i sostenibilitat econòmica. 

Tot seguit la moderadora va donar pas a  6 experiències econòmiques singulars de la comarca per observar i copsar l’actualitat comarcal en la temàtica econòmica: en Joan Soler ens va explicar el cas de l’empresa familiar que dirgeix, amb un fort assentament al sector del transport col·lectiu de viatgers,  SOLER I SAURET; Maria Visa, ens va explicar en què consisteix l’empresa  MTS TECH, una empresa  ubicada al polígon industrial Sedó dedicada a l’automatització de la logística amb robòtica mòbil;  Tomi Jiménez, ens va explicar  el cas d’una empresa sobre innovació en matèria de producció agrícola ALABALL BERROS; Ramon Andreu, de RA ARQUITECTES, va intervenir  parlant sobre la rehabilitació d’edificis històrics; Maria José Navarrete va parlar de FUNDESPLAI, una potent entitat dedicada a l’economia social;  Albert Marsà,  de MTK SPACE, ens va explicar el cas d’una cooperativa audiovisual instal·lada al polígon Matacàs; i per últim Lourdes Borrell, responsable política de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, ens va explicar l’impuls que donen des de l’Ateneu a l’economia social i sòlidària.

La sessió la va claususar el regidor de cultura de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas.

Us deixem amb el vídeo de la sessió:

 

 

 

METRÒPOLI, GLOBALITZACIÓ I SOSTENIBILITAT ECONÒMICA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar